Tuesday, January 25, 2011

Karnival Karangkraf, "Aku nak Joinlah"


Karnival Karangkraf... Kini Lebih Besar, Lebih Meriah, Lebih Hebat...Yea Ke..?... He3... Pepehal aku nk Pegi... Aku nk promote cket pasal Karnival Karangkraf ni, bukan ape just nk share maklumat tentang kewujudan Karnival nih jea... Karnival ni akan Diadakan Di Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf iaitu b'mula pada jam 9.00 pagi hingga 7.00 malam yang berlangsung selama 3 hari iaitu pada 28,29 & 30 Januari 2011... So, blehla kite bramai2 meluangkan hari minggu kite ngan b'tandang ke C'ni... Ape yg bagusnye kt C'ni adalah D'samping kite memupuk semangat minat membaca, kita juga dpt bertemu dan beramah mesra ngan celebrities temptan, penulis novel, editor majalah dan mcm2 lagi.... Selain drpd itu, ade gak diadakan Gameshow, sesi fotography & mcm2 ada... He3... Nak tau lebih lanjut, Moh le kite Ke Sana...

Sebelum ni pon D'org dh pernah buat beberapa kali... Aku pernah join skali mase D'org wat Mini Karnival pd tahun 2009, N then aku pulun sakan la beli buku2 n magazine... Ape yg best tu siap aku join D'orgnye Game iaitu Gusti lengan n dpt Hadiah Goodybag Tajaan 'Brut' B'nilai RM100... dlm tu ade Parfume, Deadorant, After Shave, Soap & Towell... He3.. Enjoy tu...


So, selain drp itu aku B'gambar ngan celebrities tempatan, siap mintak otograph.. Ha3... Ade gak hadiah2 lain yg aku dpt mase join game2 lain cam main 'dart, dadu gergasi n ape ntah aku lupe la'... dptlah hadiah cam Cd lagu, cenderahati dr Karangkraf & macam2 lagi... Bleh D'katakan mmg happening la... Ape yg besh lagi tu, aku siap interprame dlm magazine 'Maskulin' Vol. 91 keluaran April 2009 tu... Ha3... Lawaksss Habess...


 Oleh itu, Ape kate kite reramai serbu Karnival tu... Semoga ia jadi makin best dari sebelum tu... Kite Jumpa D'sana... Henshinnn....

11 comments:

  1. kite pun da aim nak pergi sabtu ni! nak borong nvel banyak3! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...terbaik la bro...kirernyer orang popular gak la ni ek,hehehe

    ReplyDelete
  3. ..yunmalique..: Cun... Jom borong-seborong-borongnyeeer...

    ReplyDelete
  4. Toudou Michiko: Femes..? Ha3... Interprame jea...

    ReplyDelete
  5. ijatnuar87: Popular..? He3.. Popular la sangat... kui3... Jom le Join... Ade Rejeki dpt hadiah... He3...

    ReplyDelete
  6. wah!
    msti novel byk kn...
    tolong beli kn tuk a!n... hehehe :D

    ReplyDelete
  7. a!n n!a: Wah..wah..Wah...! mmg byk Novel, tulung bli bley aje... tp klu a!n turun C'ni lg Best... Yok kite... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...