Tuesday, March 22, 2011

My WorkStation

Hola... Hari-hari busy aku kian berlalu, akan tetapi hari-hari busy yg lain bakal menjelma... kui3... Aku Stress lagi... Sebelum hari itu tibe... Aku nak share sket pasal akunye workstation... Kat C'nila mase aku D'habeskan...  Kat C'ni la segale kerje-kerje sampingan yg aku jalankan, kerje yg tetapnye sah-sahla kat dalam bilik kuliah... He3... Makan, Tidur, Termenung smue B'laku kat C'ni...

Aku T'sangatla selesa wat kije kat C'ni, Coz langsung takde gangguan dari anasir-anasir luar... So, Bile dah takde gangguan maka banyakla idea-idea merapu-meraban dapat aku create... Melukis, Main Game, Main gitar, Layan Movie & banyak le lagi kije2 yg mencabar minda... D'samping itu juge, Aku ni jenis yg takbley tgk barang2 yg berselerak n B'sepah-sepah, maka T'rajinla aku utk mengemasnye... 

Jemputla nengok-nengok gambor2 kat bawah nih... I Love my Workstation so Much... Semoga ia mampu menjana lebih banyak idea-idea yg besh2... justeru itu dapat menaikkan lagi reputasi aku sebagai Insan yg B'gelar Manusia... Amin.... Layannnnzzzz.... 


6 comments:

  1. minat giler kamen rider weh..haha..terbaekk..!!

    ReplyDelete
  2. nak juga ada work station:(
    tp selalu xmenjadi jea:(

    ReplyDelete
  3. amiYo: Kamen Rider mmg Terbaek... almost... ;)

    ReplyDelete
  4. NikiSa IzAS: Bleh jea klu nak... Kenela carik space dulu... pastu fulus sket... jadila... He3.. ;P

    ReplyDelete
  5. akak nyer studio takdela sekemas ni... :)

    ReplyDelete
  6. art with azrasophie: He3... Saye mmg suke Ngemas... Langsung xbley tgk Bersepah... Nanti Otak pun turut Bersepah... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...