Thursday, June 9, 2011

Hana Tajima senyum kat aku...

Kui3... Tajuk mengamcam habes...  Hana Tajima senyum kat aku tu... gile ah ding dong... He3... Of coursela die kene senyum... coz aku ni cameraman n then tengah nk snap gambar die ngan Sweet heart aku Cik Nikisa Izas.


Sebenarnye tajuk tu gimik jea lebih... Aku just nk share cite pasal hujung minggu yg lepas.. Di kala kebosanan  yg melampau melanda diriku ini, tibe2 aku dpt panggilan misteri... Jeng,jeng,jeng... Xdelah, kidding jea... Sweetheart aku yg call, die ajak aku pg Studio Stellar kat Empire Shopping Gallery... Katenye ade Fashion Bloggers rehab Bazaar 2011 n then Hana Tajima pon join gak... He3... So, laju la aku hangguk2... (mcm la dlm tepon bley nampak).. Nak jugak nengok cam mane ghopenye Hana Tajima yg slalu disebut-sebut tu... Student2 aku pon slalu gak dok cite kt aku... Maka, inilah masenye nk tengok secare LIVE... Yeehaaa... Heeee...
Sebagai bukti kewujudan aku kat C'tu, maka terposinglah aku barang sekapit due kat Studio Stellar tersebut... Lame gak rasenye aku dok dlm studio tersebut... nak wat camner, sebagai cameraman kenela aku ikut jea mane Sweet Heart aku tu pg... nk tgk gambar2 laen bley la trus pg ke Blog Cik Nikisa Izas ni...

Selepas tamat acare dlm Studio tersebut, maka bersiar2 la aku dlm Empire Shopping Gallery sambil jalan2 cari makan... He3... Dalam perjanan tersebut sempat la kirenye bergambar sekilo due... Layankan jea...
Sekian sajelah crite hujung mingguku yg mampu mengisi kebosanan aku yg dah mmg D'tahap Cipan tasik... So, thank's nk aku Tujukan pada Moonira Tall yg jd Cameraman kmi berdua.. Layannzzzz....

6 comments:

  1. Perghhh !
    Untung habis dapat jumpe Hana Tajima .
    Kirim salam kat die untuk saye boleh ? Hahaha

    ReplyDelete
  2. hana tajama hari2 senyum kt sy sbb die gf sy..hahaha

    ReplyDelete
  3. wow..bestnya jmpa hana tajima and tme ksh tlg ambik gmbr..he3..gmbr2 anda mmg terbaiklah..lps ni ikut g ok..he3..

    ReplyDelete
  4. ~Sarah Bieber~: Untung... He3... Bley, tp kene jumpe lain kali plak la... Ha3...

    KydeanIsmail: Gf curang ek..? Ha3... Bikin panas jea... He3...

    ReplyDelete
  5. Nikisa Izas: Best..best... Yolah, sesame-same... Huk aloh, bodek nampak... Dimana jua berada... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...