Tuesday, November 15, 2011

Nikisa Closet Join Bazaar Event... Jom Serbu!!!


Assalamualaikum...
Penglibatan Sulong Nikisa Closet dalam arena Pem'Bazaar'an adalah sebagai satu lagi langkah pembabitan secara lebih serius dalam bidang perniagaan. Ini sedikit sebanyak mampu memberi galakkan kepada bangsa Melayu supaya menjadikan ia sebagai satu persaingan secara sihat dalam bidang ekonomi yang selama ini dimonopoli oleh kaum Cina. Walaupun begitu, Kita seharusnya terus bersatu dalam memajukan ekonomi negara malah turut bersama-sama terus menjulang nama Malaysia di persada Dunia. (Macam terover jea Aku nih... He3...)

"Disebabkan ini adalah penglibatan pertama, mungkin masih banyak kekurangan dan kelemahan yang terdapat dalam 'Booth' kami nanti, So, Diharapkan para pengunjung masih dapat memberikan sokongan dan masih enjoy bila berkunjung ke sini nanti", Jelas Pemilik Nikisa Closet iaitu Cik Nikisa Izas selaku rakan bisnes Aku sendiri. Selain daripada itu juga Nikisa Closet juga turut mengundang Cik Zira untuk turut serta, seterusnya menjadi rakan kongsi bagi pembukaan 'Booth' Sulong itu nanti.

Diharapkan para rakan-rakan Blogger dan seluruh Warga yang berhampiran dapat turut serta dalam memeriahkan lagi Bazaar Event ini. Jumpa Kami Di sana... Heeee... (~_^)


Nikisa Closet will selling Scarves/Shawl, Pin/Brooch, Keychains, Clothes, Bags and we also will selling Football Jersey and T-Shirt for mens.. So come and join me at KEYYA KAYYA BAZAAR EVENTS.. Bring together your family and friends!! You will get a good price at Nikisa Closet.
Thank you.. ♥♥♥

TIME : 12 PM – 7 PM
DATE : 19TH NOVEMBER 2011
VENUE : RASTA, Taman Tun Dr Ismail,
Jalan Datuk Sulaiman, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia.

With Love and Style,
Nikisa Closet.

Nikisa Closet

3 comments:

  1. Perghhh promosi yg sgt hebat..InsyaAllah pasti ada rezeki kita disana nanti;)

    ReplyDelete
  2. Nikisa Izas: Mane tau cukup wat Kahwin... Ha3... (~_^)... InsyaALAH

    ReplyDelete
  3. ha3..boleh juga..InsyaAllah rezeki utk kahwin ada:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...