Wednesday, May 22, 2013

Blogger of the Year 2013

Assalamualaikum...
Pelancaran DiGi WWWOW Internet For All Award 2013 baru-baru ini menandakan bermulanya satu pertandingan yang besar buat Blogger-blogger semua. Begitu juga dengan aku, untuk tahun ini aku akan cuba masuk. Menang atau kalah itu belakang cerita. Yang penting adalah semangat untuk mencuba. Kalau ada rezeki Alhamdulillah... Kalau kalah, jangan patah semangat dan cuba lagi pada tahun hadapan... Insya ALLAH (^_^)


Tarikh-tarikh penting untuk Award ini:

18 Mei - 23 Jun 2013
Pendaftaran Blog - Mengikut Kategori.

3 - 23 Jun 2013
Bermulanya sesi mempromosi Blog dan Sesi Undian.

24 Jun - 5 Julai 2013
Blog akan di adili oleh juri-juri dan pengadil.

6 Julai 2013
Malam penganugerahan

Kepada rakan-rakan Blogger sekalian, Jom kita pakat-pakat Vote-mengeVote. Akhir kata dari aku... Jangan lupe Vote Blog aku yang tak seberapa ni... (^_^)

6 comments:

  1. Good Luck..jangan lupa vote saya juga..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu sudah semestinye... pasti vote... (^_^)

      Delete
  2. saya pun lama tak singgah sini...:)

    lawa background blog ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih coz sudi singgah sini...
      Biase2 jea Cik Zehan... (^_^)

      Delete
  3. salam kenal 1st time singgah sini,wah all the best tau...dulu pernah sorang admin tu tinggalkan link utk saya join,dah lupa under kategori apa.tapi tak berani sebab blog simple je he2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenela cube Cik AleaSara... mane tau ini rejekinye... Thank's 4 wishing... InsyaALLAH (^_^)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...