Monday, June 24, 2013

Blogger of the Year Award 2013

Assalamualaikum...
Pada 23 Jun 2013, Adalah hari terakhir untuk sesi mengundi bagi WWWOW DiGi Internet for All Award 2013. Apa yang aku ingin kongsikan disini adalah kedudukan berdasarkan undian 10 tertinggi bagi kategori Blogger of the Year 2013 setelah sesi undian ditutup pada Jam 12 malam tadi. Sebanyak hampir 240 peserta yang turut serta bertanding. Kedudukan ini mungkin tidak rasmi kerana sesi pemilihan oleh pihak Juri akan berlangsung selama hampir 2 minggu iaitu daripada 24 Jun - 5 Julai 2013. Jadi, bolehlah kita sama-sama terjah blog mereka...




blogger







47 comments:

  1. Tahniah dah terpilih setakat tu..hihi....
    kalau menang tu nanti jangan lupa kat cik akak pula..hahaha...
    tahniah buat semua..termasok untuk tuan belog..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih... He3..
      Insya ALLAH.. (^_^)

      Delete
  2. tahniah termasuk dalam top 10.. cayalah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cayalah... He3
      Terima Kasih yea Mizz Aiza... (^_^)
      Tanpa pengundi siapalah saya...

      Delete
  3. Wah, ada harapan ni bro...gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya ALLAH Bro Elih... (^_^)
      Terima Kasih yea.. He3

      Delete
  4. hebat Giorgio yang keempat ya?
    sukses terus ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Cik Maryam...
      Doakan kejayaan Giorgio ya... (^_^)

      Delete
  5. Cewah no 4 tu..tahniah syg..♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3... Ape kurangnye orang di sana... No 6...
      Bersayang-sayang plak die... He3... Malu ah ding dong.. (^_^)

      Delete
  6. wah top 4.. tahniah2. :) semoga menang ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3... Terima Kasih Cik Roslita...
      Insya ALLAH klu ade Rezeki (^_^)

      Delete
  7. Tahniah-II ! Dapat apa ye ? *menyebok kjap*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih...
      Masih dlm proses pemilihan lagi 2...
      Klu menang bykla dpt hadiahnye..

      Delete
  8. waa giorgio ade dlm top 5 / 10, congrats yee :)

    ReplyDelete
  9. Wah!!! Di tangga ke-4. Tahniah! Smoga terpilih.

    ReplyDelete
  10. syabas n tahniah.lain kali bole le aku plak kat situh..hehe
    salam perkenalan.done following your blog.follow me back yeah. :D

    ReplyDelete
  11. first time singgah & follow blog Giorgio. semoga berjaya ya! :)

    ReplyDelete
  12. seriusly...krole tumpang gumbira utk bro yeah!...kalo menang jgn lpa krole ek huhuhu~

    ReplyDelete
  13. Subhanallah, Alhamdulillah! CONGRATS bro Giorgio. :)
    Moga terus sukses! :)

    ReplyDelete
  14. korang mmg awesome.. tahniah giorgio :DD SMGA TERUS BJYAA...!! btw.. hadiah jgn lupa kongsi ngn kitaorg tau...kekekekkeeke

    ReplyDelete
  15. wah tahniah kucinghitam.net pun masuk gak tp mmg xkan dpt la haha saja nak dpt backlink jer pun hehe

    ReplyDelete
  16. wowww.. tahniah bt mereka semua..korang mmg gempak :)

    ReplyDelete
  17. wahhh!! Bestnya yang Berjaya... Tahniah @Giorgio! :)

    ReplyDelete
  18. Wow! Dalam ranking top 5 tu.. Hebak! Tahniah Giorgio! ^_~

    ReplyDelete
  19. dpt tmpat ke 4, oke lah tuu. gudluck yerr ^^

    ReplyDelete
  20. wahh thanks updating this award list. baru follow entry ini. Btw good luck :) http://www.kisahemasputih.com/

    ReplyDelete
  21. Keputusan Rasmi Top 50 dah dikeluarkan : http://wwwow.my/top50_listing.aspx?catid=73b6fb23-9821-4cb0-9a03-d0752c98fe45

    ReplyDelete
  22. Vavava. No 4 gittww. Hebat ahhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...