Tuesday, June 4, 2013

DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 - Vote Time

Assalamualaikum...
Entry ini adalah sekadar untuk mengingatkan kepada para Blogger sekalian supaya untuk keluar mengundi. Tapi bukan untuk Pilihanraya Malaysia, ia adalah untuk mengundi DiGi WWWOW Internet For All Awards.
Tarikh mula mengundi adalah bermula pada 3 Jun 2013 hingga 23 Jun 2013, iaitu selama 21 hari sahaja.

Cara-cara mengundi adalah seperti berikut:


Tekan badge DiGi WWWOW awards di bahagian widget seperti gambar di atas.


Selepas itu secara automatiknya terus ke Website DiGi WWWOW Awards dan terus ke butang login seperti gambar di atas.


Anda akan diberi pilihan untuk mengundi melalui Facebook, Google + (Google akaun) ataupun melalui akaun Twitter. Setelah selesai login, Anda boleh memilih Blog mana yang ingin diundi dengan menaip di ruangan kotak carian di atas. 


Sekarang anda boleh tekan butang Vote Now. Senang kan..? Jadi apa lagi... Jom pakat-pakat undi Blog Aku ni. Walaupun tak berapa bagus, tapi bagi la peluang dan undilah aku sebagai tanda sokongan untuk terus berblog dan terus maju... He3

Sekian, Terima Kasih.

Please Vote Me \(^_^)/

22 comments:

  1. all da best!! good luck ye~~ smga terus bjya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Cik Aisya... Insya ALLAH (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima Kasih Yop.. Insya ALLAH (^_^)

      Delete
  3. Stalk tuan tanah kejap . wow , good luck yaww ! wait . Tak jumpa chatbox sebenarnye . Haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk stalk..? He3 Stalk jeala (^_^)
      Thank You dear Cik Natasya..
      Mmg xde chatox pun... (^_^)

      Delete
  4. Replies
    1. He3... Terima Kasih Cik Asyik (^_^)
      Good Luck 2 you 2...

      Delete
  5. singgah tgk blog blogger pemes nie.... abgteror singgah jugak.... good luck. nanti free skit abgteror dtg vote ok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger Pemes ke? X sepemes Abgteror... (^_^)
      Terima kasih kerana sudi jenguk Blog yg x seberapa ni...
      He3... Insya ALLAH

      Delete
  6. Replies
    1. Terima Kasih Cik Hafiza AizZawa yg cute (^_^)

      Delete
  7. Bro... sorry, aku amik skit ayat2 ko... sorry coz tak mintak izin.. aku dah letakkan kredit kat blog ni bro... sorry again.. and vote utk bro skali....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde hal lah.. kembali kpd tujuan asal berblog...
      Nk tmbah kenalan, bkn nk cr lawankn?... he3
      Terima kasih byk2 atas vote 2... (^_^)

      Delete
  8. semoga berjaya!!! encik giorgio!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...