Sunday, June 23, 2013

Sketches

Assalamualaikum...
2-3 minggu kebelakangan ini aku terlampau sibuk dengan tugasan-tugasan pengajian. Tiada langsung ruang untuk aku berbloging. Jangan kata nak berblog walking, nak menulis entry pun tak sempat. Walaubagaimanapun, untuk tidak memberi ruang kepada sesawang bersawang dalam blog aku ni. Aku hanya mampu berkongsi beberapa keping lakaran dan sketches yang pernah aku lukis.

Lakaran ni aku lukis menggunakan Drawing pen dalam kertas bersaiz A4. Setiap satu lakaran ni aku hanya perlukan masa selama 5-10 minit sahaja. Penggunaan Drawing Pen adalah antara medium kegemaran aku. Tapi kalau dah tak ada, ballpen pun boleh aje digunakan.







35 comments:

  1. Replies
    1. Yup, Belajar dan mengajar... He3 (^_^)

      Delete
  2. perh... kalo nina sejam pun xmampu. hebat ahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Nina ni, rendah diri plak...
      Klu usaha, Nina pn bleh wat gak (^_^)

      Delete
  3. uishhhh...nampak payah nak melukih nye.... hebat mike ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Payah tu xdela sgt... Tp sukar ade... He3
      Terima Kasih Bro D_08... (^_^)

      Delete
  4. Ada bakat senang je buat hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya ALLAH dengan izin ALLAH... (^_^)

      Delete
  5. guna ball pen je boleh ke? sgt cantikkk lukisan tu !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gune Ballpen lg senang nk control ink sebenarnye... (^_^)
      Terima Kasih Cik Fatihah... He3

      Delete
  6. wah, hebat2..hehe..sgt cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape kurangnye Cik Asyik kn?... (^_^)
      Terima Kasih byk2 yea... He3

      Delete
    2. He3... Cik Asyik pn ape kurangnye kn?... (^_^)

      Delete
  7. wah sibuk ye Giorgio? semoga kesibukan itu menghantarkan Giorgio pada pahala...
    just 5-10 menit saja? ckckk luar biasa, kalau maryam dapat hingga 5-10 hari, itu pun tak seelok yang Giorgio :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlalu sibuk... Insya ALLAH Cik Maryam.. (^_^)
      Cik Maryam terlalu merendah diri ni... He3

      Delete
    2. Terlalu sibuk minggu ini... Insya ALLAH Cik Maryam (^_^)
      Cik Maryam terlalu merendah diri ni... He3

      Delete
  8. amboi~ bro giorgio...berbakat tol la...seriusly suka tengok lukisan ketam tu...ini baru pakai ballpen...kalau pakai pen lukis yang betul...pergh! rasanya msti lebih cantik...tp bg krole yang sememangnya kurang kesenian ni..semua lukisan kat atas tu cantek~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xberseni ke terlalu merendah diri Bro Krole ni?... He3
      Giorgio paling failed gune medium basah... klu kasi yg kering insyaALLAH bleh lenjan jea... (^_^)

      Delete
  9. sangat berseni.. kalau aiza yang buat mesti tak jadi bentuk macam tu, tangan aiza kasar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Mizz Aiza... He3
      Mizz Aiza pn bleh wat gak... Tangan kasar xpe janji Hati Mizz Aiza lembut... (^_^)

      Delete
  10. mmg hebat hasil lukisan bro
    Sop minat meukis tp x reti sgt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Bro Sop..
      Janganla terlalu merendah diri Bro... (^_^)

      Delete
  11. wowww...kreatif la bro :) bkan sng nk bt mcm ni, wlwpn sy dlm bdg architecture..pnh jgak bljar bt semua ni..tp xmgkin boleh buat sbaik bro bt ni =) kcik besar kecik besar je mata ni tgok..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro SKA terlalu merendah diri...
      Giorgio ramai gak kawan dlm bidang architecture, n slalu tgok diorang melukis... seram sejuk rasenye, coz terlalu detail & halus lukisannye... (^_^)

      Delete
  12. Subhanallah! Kreatifnyaaa. Boleh ajar nis lah ye lepas ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua dengan izin ALLAH...
      Boleh sgt2 Cik Nies... (^_^)... Anytime n Anywhere... He3

      Delete
  13. wow teliti nya lukisan .. cntik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cukup teliti lagi ni Cik Candysweetalike...
      Kalau lukis atas kertas lagi besar mungkin lebih teliti (^_^)

      Delete
  14. wahh.. tgn seni!! :) cntiknya :)

    ReplyDelete
  15. Cantiknyaa. Berseni sangat tangannya. Kalau Aida, orang lidi je la mampu. Haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima Kasih Cik Aida... (^_^)
      Alhamdulillah... pemberian ALLAH...
      Cik Aida saje merendah diri ni kot... He3

      Delete
  16. yah lagi sibuk ternyata :D

    sukses buat kesibukannya :) .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...