Sunday, July 14, 2013

12 Hours in Vietnam - Travel Log Video

Assalamualaikum...
Sekian lama Blog aku menyepi, Aku terlalu sibuk dengan tugasan-tugasan Universiti. Sekarang Alhamdulillah semuanya sudah berjaya aku hadapi. Resultnya, Insya ALLAH tunggu bulan Ogos nanti.

Masih ingatkah pada entry aku yang lepas berkenaan 'Bag Packer Travel'. Perjalanan aku bersama rakan-rakan dalam menyiapkan satu misi yang sama iaitu video dokumentari. Akhirnya, Alhamdulillah video tersebut telah berjaya aku siapkan walaupun tidaklah sebagus video dokumentari dalam tv. Al maklumlah, Produksi kecil-kecilan...

Untuk entry kali ini, aku sekadar ingin kongsikan Video Dokumentari tersebut. Travel Log Video tersebut aku namakan '12 Hours in Vietnam'... Selamat Menonton (^_^)

Sofware : 
Adobe Priemere Pro 5.5
Adobe Audition CS 6
Adobe Photoshop CS 3

Crew : 
Dani Daud
Rahman Ahamad

Location :
Saigon, Vietnam




Cover & DVD Label untuk Travel Log Video '12 Hours in Vietnam' (^_^)

13 comments:

  1. Vlog menarik :)
    teringin gak nak ke sana :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah atas video yg awesome ni..Tengok byk kali pun seronok..:)

    ReplyDelete
  3. sangat menarik.. bila agaknya berpeluang ke sana..

    ReplyDelete
  4. ttba teringin nak p sana... =) hujung thn ni akk2 nak p sana tapi msti xleh join sbb dah masu u :'( aloh!

    ReplyDelete
  5. bestnyaa! =) lepas ni kat mana pulak? =)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya...teringin pulak nak pi sana bila tengok video nie..

    ReplyDelete
  7. nice video . teringin nak pergi sana . huhu
    salam ramadhan Giorgio Izas ^_^

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah & Salam ramadhan tuan tanah kedaung! hehe....cayalah..siapbuat video lagi! mmg da bestttt! dah tgok tadi :)timbul keinginan nak pegi sana..hehe...tapi tulah..kena kumpul $$$$$ *keshing! ,sound effect* haha!

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..
    tahniah sebab berjaya hasilkan video yang begini.. :)

    singgah sambil buat tabungan.. :)

    ReplyDelete
  10. menarik video nie,tahniah..teringin jugak nak g tapi duit tak cukup2 lagi..

    ReplyDelete
  11. pe kabar Giorgio? lame tak muncul, ternyate tugas sebabnye,
    Ishma izin ya nak tingok vlognya :D

    ReplyDelete
  12. Tahniah Giorgio! :D Akhirnya siap juga ye video ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...