Friday, December 6, 2013

'Lawak Ke Der 3' With You - Escape

Assalamualaikum
Permentasan Lawak ke Der 3 telah memasuki hari yang ke-4 tayangannya... Sudahkah anda mengunjungi Istana Budaya untuk menyaksikan permentasan secara langsung?. Memang rugi siapa yang tak tengok Lawak Ke Der 3 di Istana Budaya. Kehadiran muka-muka baru seperti Kumpulan Jambu dan Douglas Lim berjaya menyenakkan lagi perut dengan lawak kental mereka.

Escape

Ada yang kata Lawak Ke Der 2 lagi kelakar, ada yang kata Lawak Ke Der 3 yang terbaik. Nak tau best ke tak best kenalah tengok sendiri. Terima kasih Gio ucapkan kepada ESCAPE kerana memberikan peluang untuk menyaksikan pementasan Lawak Ke Der 3 secara langsung di Istana Budaya.

Kehebatan Lawak Ke Der 3 terbukti apabila tiket-tiket habis dijual. Ramai yang frust sebab tak dapat atau tak sempat nak tengok. Ala... Dah habisla, memang melepaslah kalau camni. Jangan la terasa sedih sangat, sebab Gio ada Berita baik untuk peminat Lawak Ke Der 3 dan pelanggan ESCAPE. Kini anda boleh menyaksikan Lawak Ke Der 3 secara eksklusif ESCAPE mulai 31.12.2013 selama 6 bulan. Lama tu! Memang sangat lama, boleh menonton sampai lebam.

Escape

Kali ini jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Lawak Ke Der 3 di ESCAPE. Bercakap mengenai peluang, ini ada satu lagi peluang yang mesti direbut oleh pelanggan Celcom. Sertailah peraduan Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE yang menawarkan hadiah tunai RM5,000 setiap hari! Tapi bagaimanakah caranya?...

Caranya mudah sahaja. Mulai 7 hingga 27 Dis 2013, pelanggan Celcom perlu menonton YouTube Channel – cuit-cuit @ESCAPE atau klik: https://www.youtube.com/channel/UCj_-0IGMHwc2r7tDLv2De2g setiap hari untuk menjawab satu teka-teki yang akan dikemukakan oleh pelawak Lawak Ke Der 3. Pelanggan Celcom dikehendaki meneka dan menghantarkan jawapan yang tepat dengan cepat ke 20888. Jawapan tak perlu panjang. Cukup dengan hanya satu perkataan.

Kalau anda nak tahu tahu dengan lebih lanjut, jangan segan-segan untuk melayari laman web ESCAPE

Escape

Escape

Apa Itu ESCAPE?

ESCAPE merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh anda bawa ke mana sahaja. Nikmati pelbagai video hebat, filem, konsert, berita, acara terkini dan banyak lagi, semuanya setempat.

Anda boleh memilih untuk membayar dan menonton filem kegemaran dengan sekali bayar atau melanggan akses bulanan tanpa had, hanya RM25 sebulan!. Lebih daripada 500 filem dan rancangan untuk dipilih merangkumi pelbagai genre (Aksi, ngeri, komedi, drama, seram, cinta). Termasuk konsert terkini, acara karpet merah yang eksklusif, berita terbaru dan banyak lagi.

Tontoninya menerusi telefon bimbit, komputer riba, tablet dan komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti (sesuai dengan iOS, Android, MacOS dan Windows). Dengan rangkaian terpantas Celcom, anda boleh menikmati kesemua tayangan tanpa tersekat-sekat atau perlu menunggu lama. Anda juga bebas untuk berhenti dan sambung tayangan program pilihan anda pada bila-bila masa, di mana-mana jua. Kini anda takkan terlepas menonton filem atau drama bersiri kegemaran anda.

Untuk maklumat lanjut, layari www.ESCnow.com sekarang.


8 comments:

  1. boleh tonton kt escape pula lepas ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay... dpt tonton gune ESCAPE pasni... Terbaik (^_^)

      Delete
  2. tak ada kat pawagam ke?,..hehe, dengar kata douglas paling lawak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol 2 Bro Bahrain... Douglas terbaik...

      Delete
  3. cantik gambar barisan pelawak itu.. nk boleh?

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambik jea Bro... Ape salahnye kite kongsi2... (^_^)

      Delete
  4. untunglaa.. dpt intview harith iskandar..
    mne2 pun bez sb ada harith iskandar..
    sb lawak dia berilmu dan serasi dgn isu semasa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...