Monday, December 9, 2013

NuffNang Traffic

Assalamualaikum...
Buat pertama kali Gio hendak berkongsi traffic Blog Gio yang tak pernah stabil, kadang-kadang naik, kadang-kadang turun. yang banyaknya turun daripada naik. Kalau lah ada formula yang hebat telah dihasilkan oleh Blogger-blogger otai kat luar sana dan lagi best kalau formula tersebut dapat dikongsikan bersama-sama.

Giorgio NuffNang Traffic
Print Screen Traffic untuk Seminggu

Print Screen Graph for Total Uniques perday

Print Screen Table for Total Uniques & Viewers perday

Tujuan utama Gio tulis Entry ini adalah dengan rendah diri ingin mendapatkan tips-tips dan formula yang mampu menstabilkan Traffic Blog, justeru itu turut menaikkan Google Rank dan menambah koleksi duit dari tabung NuffNang. Tolonglah wahai Otai-otai diluar sana... Tunjuk ajarku Sifoo... (^_^)

Sekian, Terima Kasih

9 comments:

  1. Replies
    1. Xhebat mane pon... Still perlukan Formula dari Otai-otai diluar sana... Cik Asyik ade Formula x? (^_^)

      Delete
  2. cuba ke blog hasnul hassan...beliau banyak membantu ana tingkatkan trafik di Panduan Ohblogger Blogspot Malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Ana... Insya ALLAH akan menyusul nnti ke sana... (^_^)

      Delete
  3. Nuffnang ni kadang-kadang dia punya graf macam ada lari sikit bila compare dengan graf dari Analytics. Saya rasa, kalau nak dapat data yang accurate, better gunakan Google Analytics. Nuffnang punya data, ada masa macam lari sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula Bro Sylarius... X telly langsung ngan Google Graph... Kdg2 NuffNang lebih drp Google Graph & then, kadang2 Google Graph lebih banyak drp NuffNang Graph... Entah yg mana satu paling accurate...

      Delete
  4. perghh..trafik..xmampu cik nor nak kejar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan cakap cenggitu Cik Nor... Giorgio masih belajar berblog lagi ni... (^_^)

      Delete
  5. alhamdulilah..mencurah-curah uv blog dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...