Wednesday, October 22, 2014

Cheezilicka

Assalamualaikum & salam sejahtera...
'It's spoon licking good'...  Sedap hingga menjilat sudu, apa yang sedap sangat tu?... Setelah sekian lama tidak menulis dan berblogging, akhirnya Gio terasa gatal-gatal tangan untuk bekarya kembali... He3... Apa yang menarik nak Gio kongsikan kali ini adalah berkenaan makanan.

Sepanjang hidup Gio, makanan yang paling tak Gio gemari adalah kek. Apa jua jenis kek memang langsung tak pernah ada dalam kamus makanan. Tapi, selepas pekena satu Cheese Cake ni tiba-tiba dah jadi Cake Addict. Cake apa yang sedap sangat tu?

Cheese Cake
'Cheezilicka'... It's spoon Licking Good. Yum,yummm... tiada kata yang dapat dilafazkan, He3... ter'exaggerate' plak.

Cheese Cake

Cheese Cake

Cheese Cake

Cheezilicka didatangkan dalam pelbagai perisa dan kelazatan yang tersendiri. Jika nak dibandingkan dengan produk-produk kek yang dah 'established', Gio rasa dah tak jauh bezanya dari segi kualiti, rasa dan rupa. Kek wajib cuba dan rasa...

Cheese Cake

Cheese Cake
Cik Asyik Izas turut menjilat sudu... He3... (^_^)

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, adalah lebih baik terus ke page Cheezilicka.

Cheese Cake

Belum cuba, belum tahu, dah cuba, komfom hilang sudu... He3 Selamat menjamu selera...

Cheese Cake



4 comments:

  1. hehe..terbaiklah.. memang sedap pun.. kalau boleh nak order lg.. hujung bulan ini boleh order lagi kot..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3... Pilihan tepat (^_^) terus order, jangan fikir panjang...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...